Rougsoeportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Regeringen holder – hvad den lover

Socialdemokraterne er blevet bebrejdet for en del brudte løfter, men den lokale mand på tinge fortæller hér om ting, de har lovet og allerede har gennemført:

”Mindre ulighed, bedre uddannelser, vækst i samfundet og et mere fleksibelt arbejdsmarked. Dette er alle mærkesager, som jeg var stærk fortaler for under valgkampen, og derfor glæder det mig, at regeringen har gjort en markant indsats pÃ¥ disse omrÃ¥der i finansloven for 2012.
De sidste 10 år med en borgerlig regering har skabt et samfund med flere fattige familier. Det går især udover børnene i disse familier, hvor der ikke er råd til at give ens børn julegaver eller betale kontingent til en sportsforening. Denne politik kan jeg og Socialdemokraterne simpelthen ikke stå inde for, og derfor har vi fået fjernet de såkaldte fattigdomsydelser, så folk ikke bliver drevet ud i fattigdom.
På uddannelsesområdet skal undervisningen også forbedres, det betyder bl.a., at der skal oprettes flere praktikpladser, undervisningen på erhvervsuddannelserne skal styrkes, så færre falder fra. Desuden bliver der indført et loft på 28 elever i gymnasieklasserne.
Vi vil også arbejde med at skabe et bedre og mere fleksibelt arbejdsmarked, hvor det skal være lettere at komme i arbejde for de ledige. Dét betyder bl.a., at der skal være mulighed for 6 ugers selvvalgt uddannelse, bedre og mere individuel aktivering, flere midler til jobrotation. Desuden skal der ske en bekæmpelse af social dumping, som skader det danske arbejdsmarked utroligt meget.
Dette er blot en lille håndfuld af de politikområder, som den nye regering fører ud i livet, og dermed retter op på den tidligere regerings mange fejl. Det er virkelig vigtigt, at vi får gang i samfundet igen, og det kræver netop en regering, som tør at være handlekraftig og sætte det enkelte menneske i fokus.

Kilde: Leif Lahn Jensen, arbejdsmarkedsordfører for Socialdemokraterne i Lokalavisen d. 6. december.

/Bjarke & Rex.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam