Rougsoeportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Allingåbro har aldrig været Torben Jensens hjertebarn

I kampen for at bevare skolen i Allingåbro, og hvad der af følger, har Carl Henrik Christensen fra Allingåbro her et bud på hvad der skal til i det politiske spil overfor Torben Jensen.


Carl Henrik Christensen.
"Mørke skyer fra Hevring trækker mod Allingåbro. Torben Jensen, vores gamle borgmester i Rougsø Kommune, kommer igen med trusler til borgerne i Allingåbro, igen om skolen.
Flytningen af overbygningen til Auning ville være gået smertefrit, hvis det var sket på en saglig og økonomisk forsvarlig måde, hvad der efter min bedste overbevisning ikke er sket.
Nu er det så hele skolen, der skal lukkes, hvis det er tilfældet, så håber jeg da ikke, der bruges flere penge på at renovere den. Den skal så rives ned efterhånden, som den forfalder.
Torben Jensen har været borgmester i mange år for Allingåbro, men han har aldrig lært at holde af os, selv om hans Borgerliste har fået stor støtte herfra.
Allingåbro er et område i udvikling. Et område, som forhåbentlig får en endnu større udvikling, når det nordlige hængsel af motorvejen er færdigt. Og udviklingen kan man ikke stoppe, som Torben Jensen så rigtigt skriver, men der kan udefra bruges mange kræfter på at forhindre udviklingen.
Vil vi undvære en skole i Allingåbro? Hvis nej, så er det på tide, at skole-tilhængere melder sig ind i Torben Jensens parti, Borgerlisten, og indefra får ændret den politiske dagsorden. En fair løsning, hvis der skal lukkes skoler skal der ses bort fra oplandet til Langhøj, Rougsø- og Allingåbroskolerne og kun optælles elever, der bor inden for bygrænsen. Der, hvor der bor flest skolesøgende børn, skal der være skole."

Kilde: Carl Henrik Christensen, Allingåbro, i Lokalavisen Norddjurs, tirsdag d. 14/2.

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam