Rougsoeportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Værdikampen kan vindes

Carl Henrik Christensen fra Allingåbro, tager hér bladet for munden og beskriver tingene som de opleves, som et første skridt til en ærlig udvikling ud af alle vore fortielser og fordrejninger.


Carl Henrik Christensen.
"Befolkningen i Danmark, som har muligheden, strækker armen opad i håbet om, at blive betragtet som velhavende, mange har belånt deres fremtid blot for at fremstå, som velhavende.

Det har været alt for let at låne penge til forbrug. Mange pengeinstitutter har måttet give op, alt for mange gyldne håndtryk er givet.

Penge fosser ud af statskassen. Tænk på IC4 togene og rejsekort, det er milliarder, det drejer sig om.

Kommunerne bliver styret af økonomer og statistikere, som kun har det mål, at suge penge ud af kommunekassen, med det til følge, at de arme folkevalgte stoler på de beregninger og planer, der komme ud af det.

Revisorer finder snuthuller i skattelovgivningen, som erhvervslivet og landbruget nyder godt af. Kommunerne er alt for dårlige eller bange for at forfølge dem, der snyder det offentlige for milliarder af kroner.

En del af befolkningen har behov for hjælp. Mange gange sættes hjælpen for sent ind, den drukner i love og paragraffer, så udgifterne bliver endnu større hos det offentlige.

Venstre vil hellere have at pengene bliver i befolkningens lommer frem for de skattestigninger Socialdemokraterne og SF vil have.

Der er mange i Danmark, der ikke har penge tilbage i lommen, når bare de faste udgifter er betalt.

Skattestigningen give blot mere arbejde til statistikerne, som så skal finde ud af, hvor der kan spares i kommunerne.

Værdikampen kan vindes af alle folkevalgte, der lytter til borgerne og derudfra handler.

Tænk blot i Norddjurs kommune er der en folkevalgt, med ca. ¼ % af den samlede vælgertilslutning, med til at bestemme skoleudviklingen, eller mÃ¥ske rigtigere, skoleafviklingen.

Så for mig er det svært at finde ud af, hvad værdikampen går ud på, så længe den politiske holdning er, som her skrevet.

Når nogle man holder af skifter holdning i forhold til for et år siden eller fire år siden, så er man en fremsynet person, som har mod nok til at skifte holdning, når forholdene ændre sig. Når nogle man ikke holder af, gør det samme er man en løgner, som bryder sit løfte."

Kilde: Af Carl Henrik Christensen, Allingåbro, i Lokalavisen Norddjurs mandag d. 26/3

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam