Rougsoeportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Farven er ligegyldig på en fagforening

Michael Aastrup Jensen, MF (V), valgt i Østjylland, fortsætter her sin (klasse)kamp mod organiseret solidaritet, - som han med manipulerende billeder hævder er gammeldags.


Michael Aastrup Jensen.
"Socialdemokraterne og den røde fagbevægelse holder fast i et verdensbillede fra en tid, hvor kapitalister gik med bowlerhat og tævede deres ansatte. I dag ser verden heldigvis anderledes ud. Lønmodtagere kan dog forsat havne i en situation, hvor de behøver fagbevægelsens hjælp i en tvist mellem dem og deres arbejdsgiver. Her er det imidlertid ikke konsulentens politiske baggrund, men vedkommendes faglige kvalifikationer, der sikrer medlemmet kyndig vejledning og ordentlige vilkår.

Leif Lahn, MF (S) har flere gange kritiseret den moderne del af fagbevægelsen for ikke at være en rigtig fagbevægelse. Jeg fristes til at citere en kinesisk leder, der engang sagde, at kattens farve var ligegyldig, så længe den fangede mus. Det samme gør sig gældende for fagbevægelsen, hvis medlemmer åbenlyst er af samme opfattelse.

Medlemmerne forlader i stor stil de gamle røde fagforeninger til fordel for den nye uafhængige, ofte omtalt som gule, fagbevægelse. Lønmodtagerne er med andre ord rigtig godt tilfredse med den hjælp, de kan få hos den gule fagbevægelse. - Noget tyder således på, at det er Leif Lahns version af fagbevægelsen, der er forkert på den og ude af stand til at give sine medlemmer det, de efterspørger. Til gengæld kan de så få røde faner og dyre politiske dagbladsannoncer i stor stil, men det er bare ikke til megen nytte, hvis du for eksempel skal møde din arbejdsgiver i retten."

Kilde: Michael Aastrup Jensen, MF (V), valgt i Østjylland, i Lokalavisen Grenaa, torsdag d. 12/4.

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam