Rougsoeportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Bibliotekerne i Norddjurs klokker i det

Erwin Maria Jöhnk fra Vivild opfordrer hér Norddjurs Bibliotek til at få styr på deres procedurer, - også i sommerferien . . .


Erwin Maria Jöhnk.
"Jeg ser rødt nå nej lyserødt i forbindelse med bibliotekets lokalservice.

I dag modtog jeg med posten et rykkerbrev på et erstatningskrav af en bog som jeg ikke har betalt endnu og med den besked, at jeg er udelukket fra at låne bøger, før jeg har betalt erstatningen eller bogen er dukket op igen.

Det er fint nok med den slags skrivelser, når bogen er forsvundet under normale forhold. Men det er det ikke i dette tilfælde og hos en del andre som sikkert har fået samme melding.

Kun 2-3 dage før det lyserøde brev havde jeg fået et brev fra Biblioteket om erstatningskrav, man kan åbenbart ikke vente på at det bliver betalt.

Efter første erstatningskrav af bogen ringede jeg omgående til Grenå Bibliotek. Jeg havde nemlig afleveret bogen i deres lokalservice bogboks som så mange andre også har gjort. Men de bokse er ikke blevet tømt i 5 uger på grund af ferie. Jeg fik at vide, at jeg skulle se bort fra det 1. erstatningskrav. Fint nok, i onsdags blev boksen tømt, samme dag sender man den lyserøde rykker af sted. Nu ser jeg rødt.

Enten må man hente og tømme de bogbokse hos lokalservice lidt hyppigere om sommeren eller også må man sætte sig ned og være opmærksom på, hvad der sendes ud af rykkere i sommerferietiden.

Det burde ikke være så svært i vores datatidsalder.

Jeg synes det er uforskammet og uacceptabel at behandle lånere på den måde. Jeg tager det i stiv arm, for jeg ved hvordan tingene hænger sammen, men mange andre brugere, får da noget af en chokmelding på den konto. Nu er der knap et år til næste lange sommerpause, brug tiden på at finde en fornuftig løsning."

Kilde: Erwin Maria Jöhnk, Vivild, i Lokalavisen Norddjurs, lørdag d. 11/8.

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam