Rougsoeportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Regeringen er helt på vildspor

Lydia Callesen, Formand for 3F Djursland, appellerer hér til regeringen om at se på dagpengeloven igen, for at gøre den solidarisk, så arbejdsløse, uden skyld i den økonomiske krise, ikke fortsat skal ofres af fællesskabet og påtvinges at måtte gå fra hus og hjem.


3F formand Lydia Callesen i snak med det lokale folketingsmedlem Leif Lahn Jensen (S).
"Vores ledige er ramt hårdt af arbejdsløshed, og med en dagpengeret på 2 år oplever vi medlemmer der står overfor at miste deres forsørgelsesgrundlag.

Ja, vi har nogen der allerede har mistet deres dagpenge som følge af en helt urimelig slagtning af vores dagpengesystem.

Regeringen kommer med den ene pakke efter den anden, men man skubber bare problemet foran sig. Akutpakker og så videre.

Det koster en bunke penge, i stedet burde man kigge på genoptjeningsretten til dagpenge. Kravene er helt urimelige og det gør det svært at opnå ny dagpengeret. Jeg kan ikke forstå, at regeringen ikke kan se, at det er bedre man selv betaler til en forsikringsform og kan være omfattet af dette i stedet for at ryge på kontanthjælp og endnu værre risikere overhovedet ingen forsørgelse at have.

Det har så store konsekvenser for de mennesker der bliver ramt. Hvad sker der med de mennesker der mister deres dagpengeret efter 1. juni 2013? - Der er ingen Akutpakke eller lignende.

Kære regering: I bliver nødt til at kigge på vores dagpenge system NU! - Hvis I er i tvivl, så kommer vi gerne med løsningsforslag."

Kilde: Lydia Callesen, Formand for 3F Djursland, i Lokalavisen Grenaa, fredag d. 15/2.

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam