Rougsoeportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Nedtælling for et udvalg

Lars Østergaard, næstformand i Arbejdsmarkedsudvalget i Norddjurs Kommunalbestyrelse, advarer her om at Arbejdsmarkedsudvalgets arbejdsopgaver må ændres hvis udvalget skal have en fremtid efter kommunevalget.


Lars Østergaard.
De seneste fire år har jeg haft fornøjelsen af at være næstformand i Arbejdsmarkedsudvalget i Norddjurs Kommune med S-politikeren John Saaby Jensen som formand. Samarbejdet har igennem hele perioden været positivt og enigheden stor mellem Venstres to politikere og de to S-politikere.

Alligevel tror jeg, at Arbejdsmarkedsudvalget bliver nedlagt eller lagt under Økonomiudvalget, når den kommende kommunalbestyrelse tiltræder i 2014, fordi udvalgets primære opgave hidtil har været at se på historiske tal i relation til borgere på overførselsindkomst. Økonomisk en stor og vigtig opgave at løfte for en kommune, - men reelt ikke en opgave, som udvalget har den store indflydelse på, hvis man skal se lidt firkantet på sagen. Det bør nævnes, at Jobcentret på embedsmandsniveau laver et bemærkelsesværdigt godt stykke arbejde, der nyder anerkendelse af alle i Arbejdsmarkedsudvalget.
- Hvis Arbejdsmarkedsudvalget fremover skal bestå som et selvstændigt udvalg, vil jeg anbefale, at erhvervsdelen også bliver lagt ind i udvalget. Erhvervsklimaundersøgelser med mere hører vel mere hjemme i Arbejdsmarkedsudvalget frem for i et Kultur- og udviklingsudvalg? Alt i alt tror jeg, at vi er i gang med nedtællingen af Arbejdsmarkedsudvalget.

Med venlig hilsen
Lars Østergaard
Medlem af Norddjurs Kommunalbestyrelse for Venstre

Kilde: Lars Østergaard, Medlem af Norddjurs Kommunalbestyrelse for Venstre.

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam