Rougsoeportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Foredrag om METAsundhed og fysioterapi mod smerter u muskler, knogler og led

Lisbeth Lundgård fortæller ved et foredrag på Rønde Bibliotek den 27. januar om, hvordan alternativ og konventionel behandling går hånd i hånd, når det gælder smerter i muskler, knogler og led.

Hvorfor får du ondt i ryggen, knæet, nakken og skulderen? Hvad kan du selv gøre? Det vil fysioterapeut og METAsundheds Master Terapeut Lisbeth Lundgaard fra Klinik Djurs fortælle om i et foredrag på Rønde Bibliotek. Hun vil fortælle om, hvordan vi kan kombinere METAsundhed og fysioterapi, når vi arbejder med de smerter vi har i muskler, knogler og led.

Ifølge Lisbeth Lundgård gør kombinationen af disse metoder det nemlig mere klart, hvorfor smerterne kommer, og vi kan arbejde mere målrettet med at frigøre os fra smerterne, og øge chancen for at undgå tilbagefald.

Lisbeth Lundgård fortæller, at et af problemerne med smerter i muskler og led er, at vi fejltolker dem. Vi tror at vi har gjort noget galt, når vi får ondt. Vi tror at smerter betyder at vores krop er svag, og at vi skal passe på med, hvad vi udsætter den for.

Selvfølgelig skal vi behandle vores krop godt, men hvad sker der når vi begynder at passe for meget på? Hvad sker der når vi føjer forestillingen om, at alder betyder at det er ok at have smerter, spørger Lisbeth Lundgård. Har vi været til en rigtig intens træning, ved vi godt, at vi kan få ondt de efterfølgende dage. Disse smerter har vi fred med, og vi ved, at vores krop er ved at bygge os stærkere. Kunne dette også være tilfældet for de smerter vi ikke umiddelbart kan forklare?

Alt dette vil Lisbeth Lundgård fortælle om i sit foredrag på Rønde Bibliotek d. 27. januar.

I samarbejde med Klinik Djurs.

Rønde Bibliotek
Mandag d. 27. januar kl. 19

Kilde: Syddjurs Bibliotek

Lisbeth Larsen


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam