Tak til
 


  
12/02 2014

MOAR! Sådan får du hvilepuls i hverdagen

Gør jeg det nu godt nok som mor? Hvordan får jeg plads til mig selv og mit parforhold midt i livet som fortravlet børnefamilie? Det vil Charlotte Højlund, mor til 7, give et bud på, når hun den 25. februar holder foredrag på Ebeltoft Bibliotek.

Vor tids kvinde- og mødreliv er ifølge Charlotte Højlund præget af alt for høje forventninger til os selv og helt uopnåelige forbilleder som Kronprinsesse Mary, Helle Thorning-Schmidt og Margrethe Vestager, der alle gang på gang bliver fremhævet i medierne som de kvinder, alle vi andre leverpostejsdanskere skal leve op til.

Men vi hverken kan eller skal leve op til de forventninger, mener Charlotte Højlund. Lige som vi heller ikke skal lægge alt for meget i de statusopdateringer, mange af os får via facebook og andre elektroniske medier. Det er IKKE virkeligheden, men en selviscenesættelse, hvor vi deler alle vores succeser og ikke de triste pizzabakker eller skrigende børn. I stedet skal vi finde tilbage til troen på os selv, og at vi faktisk gør det meget godt. Og godt nok.

Ved foredraget på Ebeltoft Bibliotek tager Charlotte Højlund udgangspunkt i sin bog ”MOAR. Sådan får du hvilepuls i hverdagen” og fortæller sine personlige og meget ærlige historier og oplevelser. Hun vil også give helt konkrete ’easy-to-use’-praktikker, når man nu endnu engang rammes af alle mødres evigt dårlige samvittighed, og når man som forældre brænder sit lys i begge ender.

Charlotte Højlund er mor til 7 hjemmeboende børn i alderen 1-18 år, freelancejournalist, brevkasseredaktør på ”Ude og Hjemme”, klummeskribent på tv2.dk og forfatter til bogen ”MOAR - sådan får du hvilepuls i hverdagen”.

Foto: Line Thit Klein

----
Ebeltoft Bibliotek
Tirsdag d. 25. februar kl. 19
Entré: 75 kr.
Billetter: Ebeltoft Bibliotek (87535710)

Kilde: Syddjurs Bibliotek

Lisbeth Larsen


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam