Tak til
 


  
26/02 2014

Mindfulness i teori og praksis

Den 12. marts på Rosengården i Hornslet vil coach og forfatter Susanne Møberg fortælle om, hvordan man med mindfulness kan reducere stress og opnå indre ro i en travl hverdag.

Mindfulness har efterhånden blevet en populær metode til at modvirke stress. Kort fortalt handler det om at skabe fuld opmærksomhed og nærvær i øjeblikket og på den måde stoppe det tankemylder, som mange oplever i deres hverdag.

Susanne Møberg forklarer det på denne måde: ”Når vi ikke er opmærksomme, styrter vi af sted på autopiloten. Det betyder, at krav, tanker og følelser styrer vores liv - vi føler os stressede, og vi mister glæden. Mindfulness er en enkel og effektivt metode til at til at bryde de negative handle- og tankemønstre og på den måde skabe ro i tankerne”. Flere forskningsprojekter har påvist, at metoden rent faktisk kan reducere stress.

Ved sit foredrag vil Susanne Møberg vise en enkel metode til at træne evnen til fuld opmærksomhed og nærvær glæde i dagligdagen. Hun vil både fortælle om teorien bag mindfulness og vise enkle øvelser, som alle kan gå til. Foredraget henvender sig til alle, der ønsker at reducere stress og fornemmelsen af at være presset i en travl hverdag.

Susanne Møberg er oprindeligt uddannet pædagog og har bl.a. været ansat inden for psykiatrien. Siden har hun uddannet sig som coach ved Sofia Manning og studeret mindfulness hos psykolog Morten Sveinstrup. Hun har holdt talrige kurser og foredrag om særligt sensitive mennesker, og er aktuel med bogen ’Mindfulness for særligt sensitive mennesker’.

Foredraget er arrangeret af FOF Djursland i samarbejde med Syddjurs Bibliotek.
----

Rosengården
Onsdag d. 12. marts kl. 19
Entré: 130 kr.

Billetter: Hornslet Bibliotek (tlf. 87535670) og www.fof-djursland.dk

Kilde: Syddjurs Bibliotek

Lisbeth Larsen


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam