Tak til
 


  
26/03 2014

Kom med på Rejsen til sundhed

På Kolind Bibliotek kan man den 10. april komme med på en rejse mod en sund livsstil med masser af livsnydelse. Foredragsholderne er Anja Ballegaard og Zenia Santini, der som reaktion på vor tids sundheds-jungle har rejst verden rundt for at finde vejen til en sund livsstil, der holder.

I november 2013 udgav Anja Ballegaard og Zenia Santini bogen ”Rejsen til sundhed”. Bogen blev til på baggrund af en rejse rundt i verden, hvor de to har ledt efter en vej til et sundt liv for almindelige mennesker, der ikke har lyst til at vende alt det ryggen, som giver livskvalitet.
På deres rejse mødte de nogle af vor tids største, mest indsigtsfulde eksperter inden for hele viften af sundhedsgrene: Sebastian Pole, grundlæggeren af Pukka Herbs, som ved alt om urternes helende egenskaber, Dr. Anvar, der er overlæge på et ayurvedisk hospital i Indien og bruger kost og yoga som medicin, Dharmaraja Lyer, der er astrolog og vegetar, Sherrie Carter, der er psykolog og ekspert i stresshåndtering for kvinder – og mange, mange flere.
Publikum inviteres ved foredraget med på de to forfatteres rejse. Her vil de fortæller om deres mange oplevelser på rejsen, og den læring, de har fået med sig hjem og samlet i bogen. De vil give masser af inspiration til et sundt liv med plads til livsnydelse, og de vil også servere lækre smagsprøver på sund mad.
Anja Ballegaard og Zenia Santini er begge uddannede Naturopath ibm og er eksperter i at optimere sundhed ved hjælp af kost, motion, vitaminer og urter.

---
Kolind Bibliotek
Torsdag d. 10. april kl. 19
Entré: 50 kr.
Billetter: Kolind Bibliotek og Rønde Bibliotek

Kilde: Syddjurs Bibliotek

Lisbeth Larsen


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam