Tak til
 


  
14/04 2014

Det magiske madlaboratorium med Sif Orellana

Med sine smukke, indbydende og kreative kogebøger inspirerer Sif Orellana børnefamilier og alle andre, der kan lide god mad og sjove idéer. Onsdag d. 30. april kan man møde hende på Hornslet Bibliotek til et foredrag med masser af inspiration til gode madoplevelser derhjemme.

Selv kalder hun sig ”madskribent, passioneret idémager, forfatter og forlægger”. En af hendes største passioner er at lave med og nyde den sammen med andre – ikke mindst hendes børn, der er en af hendes største inspirationskilder. Det har resulteret i udgivelsen af de inspirerende kogebøger, som hun er så kendt for, med finurlige titler som ”Krudtugler og kanelsnegle”, ”Rollinger og roulader”, ”Kram i madkassen” og senest ”Guld i gryden”.

Hendes seneste to bøger bøger ”Guld i gryden” og ”Kram i madkassen” blev i december 2013 kåret til ”Danmarks Bedste” i hver deres kategori af verdens største kogebogskomité, Gourmand World Cook Book Awards. Samme komite har nomineret dem til ”Verdens bedste” – en slags kogebøgernes Oscar. Den endelige kåring finder sted i Beijing i maj.

Sif Orellana er uddannet som cand. Mag i litteraturhistorie og massekommunikation, og I flere år arbejdede hun i den kulturelle verden i Århus. Sideløbende skrev hun på sine bøger, og i 2009 tog hun springet og startede som selvstændig forfatter, underviser, foredragsholder og forlægger. Mange østjyder kender hende nok også fra TV2 Østjylland, hvor hun er vært i portrætserien, ”Folk i farver”.

Ved foredraget på Hornslet Bibliotek fortæller Sif Orellana om tilblivelsen af sine kogebøger. Hun fortæller om, hvordan hun får sine idéer, hvordan hun inddrager sine børn i processen, hvilken mad, hun selv bedst kan lide, og hvad hun mener, at måltiderne betyder for familielivet.

Hun vil også fortælle om, hvordan man med succes kan introducere børnene for hjemmelavet sund slik til Disneysjov, om kræsenhed og hvad man kan gøre ved det, om værdien af hyggelige madtraditioner, om at forvandle køkkenet til et magisk madlaboratorium, og om hvordan man med et snuptag kan gøre børnenes madpakker mere spændende. Sidst, men ikke mindst, vil hun også give gode råd til, hvordan man kan få børnene til at hjælpe til i hverdagen!

Der vil også være mulighed for at købe nogle af Sif Orellanas bøger til specialpris, og hun signerer dem også gerne.

---
Hornslet Bibliotek
Onsdag d. 30. april kl. 19
Entré: 100 kr.
Billetter: Hornslet Bibliotek (tlf. 87535670)

Kilde: Syddjurs Bibliotek

Lisbeth Larsen


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam