Tak til
 


  
02/07 2014

Sommerbøgerne kalder

Syddjurs Bibliotek gentager succesen med ’Sommerbogen’. Her kan alle børn mellem 7 og 13 år være med i lodtrækningen om gavekort til iTunes, hvis de læser og anmelder bøger i sommerferien. Det gælder bare om at læse løs, for jo flere bøger, du læser, jo større chance har du for at vinde.

Børnebiblioteket bugner af gode bøger, som kan være indgangen til en sommer med fantastiske og forunderlige oplevelser. Syddjurs Bibliotek tilbyder ivrige læsere mellem 7-13 år muligheden for at være med i lodtrækningen om flotte bogpræmier. Vi kalder det for ’Sommerbogen’, og det løber indtil den 22. august 2014.

Det eneste du skal gøre for at være med er at læse og anmelde en bog og herefter skrive en anmeldelse af den. Du må gerne deltage med flere bøger. Hver anmeldelse tæller som et lod i lodtrækningen – så jo flere bøger, du har læst og anmeldt, desto flere chancer har du for at vinde.

Kom ind på biblioteket og hent en folder om ’Sommerbogen’. Det er nemlig i folderen, at du skal skrive forfatter og titel på den bog, du har læst. Aflever folderen til bibliotekaren, og så er du med i lodtrækningen om gavekort til iTunes.

Din boganmeldelse vil vi gerne hænge op på biblioteket, så andre børn kan læse den. På den måde kan du inspirere andre til at få lyst til at læse de bøger, som du synes er super gode. Det er op til dig, hvilke bøger du vil læse, men bøgerne skal helst passe til dit læseniveau.

Syddjurs Bibliotek ønsker alle bogorme og læseheste en fantastisk sommer i bøgernes verden.

Kilde: Syddjurs Bibliotek

Lisbeth Larsen


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam