Tak til
 


  
10/09 2014

Hvordan har din facebook-dag været? Foredrag om unges digitale liv.

Syddjurs Bibliotek inviterer til foredrag for forældre, der gerne vil vide mere om deres børns digitale liv på internettet og have gode råd til, hvordan man skal forholde sig til det.

Mange forældre oplever at stå på sidelinjen af deres børns digitale liv. Usikkerhed og bekymringer kan fylde meget, og ikke mindst hvordan og hvornår vi som forældre skal blande os.

Ved foredraget på Hornslet Bibliotek vil ungerådgiver og leder af ’Ungdomsliv’ i Aarhus, Erroll Marshall, give forældre en dybere forståelse af de 12-18 åriges digitale hverdag og give konkrete ideer og redskaber til, hvordan du kan tage ansvar som forældre – også på det digitale område.

Erroll Marshall mener, at vi som forældre kun kan forholde os til vores børns digitale liv, når vi har indsigt og forståelse for de unges virkelighed. Derfor giver han ved foredraget et fordomsfrit indblik i de unges virkelighed på internettet: Hvordan bruger og kombinerer de unge facebook, Youtube, Instagram, Snapchat osv.? Hvilke relationer skabes, og hvordan vedligeholdes de? Hvor meget tid bruger den unge typisk, og hvordan kombineres den digitale relation med ansigt til ansigt relationen?

Erroll Marshall vil også komme ind på alt det svære, hvor internettet også kan være udfordrende for de unge. Hvad siger de unge til fristelser, mobning, porno og vold, som også er en del af den digitale virkelighed, og hvordan håndterer de det?

I forlængelse af dette indblik i de unges digitale liv, vil Erroll Marshall tage forældrenes og eksperternes briller på og stille spørgsmålene: Hvad er normalt, og hvad er bekymrende digital adfærd? Han vil opstille og diskuterer en guide for, hvordan, hvorfor og ikke mindst hvornår man skal blande dig i sit barns digitale liv, og publikum vil komme hjem med konkrete redskaber og ideer til, hvordan de skal de snakke med deres børn og unge om deres digitale virkelighed.

----
Hornslet Bibliotek
Onsdag d. 24. september kl. 19-21
Entré: 45 kr.
Billetter: Hornslet Bibliotek (tlf. 87535670)

Kilde: Syddjurs Bibliotek

Lisbeth Larsen


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam