Tak til
 


  
12/09 2014

Rejser Jorden rundt

Bliv inspireret til din egen store rejse ud i verden, når Syddjurs Bibliotek inviterer til rejseforedrag for unge i Rampen i Ebeltoft.

Mange unge drømmer om at rejse ud i verden på egen hånd og opleve alt det, som man ikke oplever på en almindelig ferierejse. Og er man til eventyr under fjeren himmelstrøg, så kan man for inspiration ved et ganske særligt rejseforedrag for unge i Rampen i Ebeltoft.

To af Jysk Rejsebureaus mest erfarne rejsekonsulenter, Brian og Peter, kommer og fortæller om nogle af deres bedste rejseoplevelser i blandt andet Sydafrika, Nepal, Indonesien og Australien.

Foredraget er for dig, der tænder på de ganske særlige rejseoplevelser som bungy jump, safari, rafting, surfing, frivilligt arbejde, vulkan trek, faldskærmsudspring, dykning, lækre strande mødet med fremmede kulturer og nye mennesker over hele verden.

Arrangøren er Syddjurs Bibliotek, men idéen til arrangementet er kommet fra de unge i Rampen i Ebeltoft, som også lægger hus til foredraget.

---

Rampen, Ebeltoft
Tirsdag d. 23. september kl. 19
Gratis entré – tilmelding på Ebeltoft Bibliotek

Kilde: Syddjurs Bibliotek

Lisbeth Larsen


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam