Tak til
 






  
05/05 2023

Læserbrev: Tak for indsatsen

Det er jo da godt nok en Grenå-historie, vi bringer på banen hér, men det er også fint for os herude at følge med i, hvordan nogle borgere og politikere gør et behjertet forsøg på at forbedre turistbetjeningen i Grenå. Lige præcis dette indlæg handler om, at en del borgere har stillet op hele sommeren som frivillig hjælp i dette arbejde, og dét siger Kai Hansen tak for hér:

”En lang række frivillige delte i sommer turistfoldere ud i store dele af vores kommune. Andre tog sig af en ugentlig byvandring. Det er rigtigt godt gået.

Når man dertil har haft ugentlige informationsmøder for alle interesserede i Dronningens Ferieby og et frugtbart samarbejde med vores lokale turistkontor, er det kun glædeligt, at de involverede allerede nu melder klar til at tage fat i sæson 2004. Fra Turistgruppens side vil vi gerne bringe en stor og varm tak for en fornem indsats.

Grenå har utroligt meget at byde på, men netop derfor er det vigtigt, vi bliver bedre til at fortælle, hvad vi laver. Det kan ske ved at melde alle arrangementer ind til http://www.fritidskalender.dk, hvorfra andre ”plukker” til endnu flere annoncesteder. Disse er desuden helt gratis omtale, så det er blot at komme i gang. Husk også, at I hér kan se, om datoerne allerede er ”optaget” af andre. Tænk derfor over jeres arrangementer i 2004 – og meld dem ind!

Turistgruppen består af en række interesserede personer, der gerne vil yde en indsats både i debatten og på den praktiske side til, hvordan vi sammen kan give vore borgere – og turister – et endnu bedre tilbud. Har du lyst til at være med, er det et godt tidspunkt, da vi nu starter op på idéer til sæson 2004.
Velkommen til!”

Skrevet af Venstre-byrådsmedlem Kai Hansen fra Idégruppen Grenå`s Turistgruppe i Randers Amtsavis mandag d. 8. september

Kilde:

Rex


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam