Rougsoeportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Chris Minh Doky & The Nomads (DK/USA) giver koncert i Kulturministeriet i Ebeltoft fredag d. 11/4 kl. 20.30

"Det er da løgn ... Chris Minh Doky i Ebeltoft ???" - Ebeltoft Jazzklub og Kulturministeriet - Ebeltoft Kulturhus, manifesterer sig som en af Danmarks helt store jazzscener. At kunne præsentere Chris Minh Doky i selskab med nogle af verdens pt. førende jazzmusikere, er for Ebeltoft en stor ære ... intet mindre ! - I mere end to årtier har Chris Minh Doky været anerkendt som en af de dygtigste og mest nyskabende på den opretstående bas. Dokys tekniske smidighed, karakteristiske lyd og personlige passion er først og fremmest det, der har bragt ham til tops som instrumentalist i verdens jazz-elite.


Chris Minh Doky.
Om Dokys unikke lyd skrev det internationale jazzmagasin, Down Beat Magazine blandt andet: "....there is a softness and crisp clarity that is very different from the sound others derive from the acoustic instrument".

I Ebeltoft får Doky Følgeskab af de internationale jazz-stjerner: Dave Weckl (trommer), Dean Brown (guitar) og George Whitty (flygel). - En oplevelse for de kræsne jazzfans !

Entre:
200 kr. - Medlemmer af jazzklubben dog kun 150 kr. - Billetter købes på Turistkontoret, tlf. 86341400, - eller online på www.billetto.dk/doky

Det er hér dét sker:
MINISTERIET
Ebeltoft Kulturhus
Nørre Allé 4
8400 Ebeltoft
Tlf: 86340033
info@ebeltoftkulturhus.dk
www.ebeltoftkulturhus.dk

Kilde: Kulturministeriet i Ebeltoft.

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam