Rougsoeportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Landsbylegepladser og høj sikkerhed sættes i fokus i Norddjurs Kommune

Der er i budgettet for 2014 afsat 0,5 mio. kr. til vedligeholdelse og renovering af kommunale legepladser. I kommunen er der omkring 45 legepladser, og det har derfor været nødvenligt at foretage en prioritering, hvor høj sikkerhed og opretholdelse af legepladser i mindre landsbyer har været vigtige kriterier.


Naturlegepladsen i Grenaa.
Fokus på legepladser
Der er i Norddjurs kommune stor fokus på de slidte og udtjente legepladser, som sidste år blev renoveret for 1,2 mio. kr. Det bliver i år fulgt op en bevilling på 500.000 kr., som er øremærket til at højne sikkerheden og fremme de kommunale legepladser i de mindre landsbyer, som ellers er i fare for at forsvinde.
"Jeg er stolt af, at vi fortsat kan have fokus på vores kommunale legepladser, og jeg er især stolt over at legepladserne i de mindre byer får et løft", siger Jens Meilvang, som er formand for udvalget for miljø og teknik.
Fokus på de små legepladser er startet fra Udbyhøj i Nord og det er meningen at komme hele Norddjurs rundt i løbet af de kommende år. I år er det derfor de små legepladser i Udbyhøj, Kare og Ørsted der bliver gennemgået og derudover de store legepladser i Aalsrode og Vivild, som vil få et beløb til renovering og sikring af sikkerheden. Arbejdet vil foregå i løbet sommeren.

Yderligere information:
Flere informationer om projekterne kan fås hos Norddjurs Kommunes Udviklingsforvaltning.
www.norddjurs.dk

Kilde: Norddjurs Kommune.

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam