Rougsoeportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Før sidste Solnedgangs-fællessang kaldes til fællesspisning på Glascafeen i Ebeltoft tirsdag d. 29/9 kl. 18 til 20

I forbindelse med afslutning på Solnedgangs-fællesang på horisonten for i år, arrangerer Turistforeningen "Vi Spiser Sammen" på Glascafeen og er det vejr til det spiser man i Glasmuseets have. Mere hyggeligt kan det da ikke blive. Glascafeen tilbyder: Fransk klasse A kylling fyldt med salvie og citron Petitkartofler bagt med timian og hvidløg. Kyllingeglace med bagte skalotteløg samt spidskål vendt i dild og fransk sennepsvinaigrette. Tomatsalsa med forårsløg. Salat af æbler, æblemynte og jordbær smagt til med honning og æblecider og hjemmebagt brød med grøn pesto og gullerodspesto. Så løber mundvandet vist !


Glascafeen i Ebeltoft.
Efter spisningen ca. kl. 20.00 bevæger man sig imod Horisonten for at synge solen ned. Det bliver en herlig aften, så snyd ikke dig selv for denne oplevelse.

Arrangementet er for alle, - lokale som turister - og er et tiltag fra turistforeningen for Ebeltoft og Mols. Under spisningen vil der være en konkurrence/lodtrækning med en lille gevinst eller to som et minde fra Ebeltoft. Mød blot op med godt humør og få et par hyggelige timer i selskab med dem du kender, og måske i særlig grad dem du ikke kender.

Arrangør:
Turistforeningen for Ebeltoft og Mols
Bøgebjerge 1 st. lej. 2
8400 Ebeltoft
Tlf: 86342327
www.ebeltoftturistforening.dk

Entré:
Det koster 175 kr. plus drikkevarer som betales hos værten. Du tilmelder dig på Turistbureauet tlf. 86341400 ellervia e-mail til jorgen@ebeltoftturistforening.dk

Det er hér dét sker:
Horisonten expo
Strandvejen
8400 Ebeltoft

Kilde: Turistforeningen for Ebeltoft og Mols.

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam