Rougsoeportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Oplev Monrad & Rislunds vanvittige show (med ølsmagning) "Øl Er Gud", i Kulturministeriet fredag d. 14/11 kl. 20

For mere end 25 år siden var Monrad & Rislund forsidestof i forbindelse med udsendelsen af LPen (det hed det dengang) "Øl er gud". Bryggeriet Carlsberg ville med fogedforbud have udgivelsen standset, idet de mente, at pladeomslaget krænkede deres varemærkerettigheder. Byretten mente det modsatte... Den gang kunne ingen vide, at Monrad & Rislund en dag selv ville stå bag egen ølproduktion, men i 2011 tog en virksomhed fra deres fiktive univers springet fra den virtuelle verden til den barske virkelighed: Pladderballe Bryghus blev en realitet. Kik selv ind: www.pladderballebryghus.dk


Monrad og Rislund.
Efter en vanskelig start er Pladderballe Bryghus idag et velkonsolideret brand blandt mikrobryggerier. Øllet, der brygges på Svaneke Bryghus, har navne efter begreber i det monrad/rislundske univers f eks. Kalapøjser, Brodtgaard Basement Reserve og Kakerlakpuler. En distrubutionsaftale med COOP bringer øllet ud til glade ganer i landets fjerneste afkroge.

Monrad & Rislund´s samarbejde gennem snart 40 Ã¥r er legendarisk i dansk underholdning. Deres pÃ¥gÃ¥ende, ligefremme og grænsesøgende humor har været banebrydende ikke mindst for udviklingen af dagens stand-up scene. Hos Monrad & Rislund har det talte ord til alle tider haft følgeskab af masser af musik.

Hundredevis af kompositioner inden for snart sagt enhver genre er det blevet til på de omkring 30 albums, de har udgivet. Forestillingens musikdirektør er som altid den bedste: Øyvind Ougaard !

Det vil være decideret forkert at antage, at Monrad & Rislund er blevet mildere gennem årene. Som +60årige har de meninger om stort set alt, - meninger de ikke holder for sig selv. Et langt liv har kun skærpet deres satiriske tæft og hvæsset deres penne, og så er "skidesjovt" kun fornavnet...

Ølsmagningen som indleder hver forestilling varetages kvalificeret af direktør for Pladderballe Bryghus John Serritzlev. John har brygget gennem mange år, har stor viden om øl som formidles levende og humoristisk.

Monrad & Rislund i 2014 er morsomt, musikalsk - og velsmagende... Velkommen, - og skål !

Entré:
275 kr. inklusiv ølsmagningen. - Medlemmer dog kun 250 kr. Forsalg sker fra Turistkontoret på tlf. 86341400 eller online på www.billetto.dk/mr

Det er hér dét sker:
MINISTERIET
Ebeltoft Kulturhus
Nørre Allé 4
8400 Ebeltoft
Tlf: 86340033
info@ebeltoftkulturhus.dk
www.ebeltoftkulturhus.dk

Kilde: Kulturministeriet i Ebeltoft.

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam