Rougsoeportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Julemarked og juletræsfest på Allingåbro Hotel søndag d. 14/12 hhv. fra kl. 10 til 15 og fra 15.15 til hen ad aftenen

Der bliver knald på jule-aktiviteterne over hele linjen, når Allingåbro Hotel søndag 14. december danner ramme om et stort julemarked kombineret med en god, gammeldags juletræsfest. Dagen indledes kl. 10.30 med et af byens populære motionsbanko, samtidig med at julemarkedet åbnes. Der er tilmeldt 25 boder med alskens herlige julerier indenfor diverse håndarbejds- og hobbygenrer, så man kan både gøre mangen en god handel og gå inspireret hjem og selv begive sig ud i de kreative før-julesysler.


Julemarked og juletræsfest på Allingåbro Hotel.
Ved middagstid får stemningen et ekstra nøk, når »Syngepigerne« træder op med en stribe af de elskede og populære julesange. Og er man til en god julehistorie, ja så kommer det heller ikke til at mange.

Juletræer og æbleskiver
Udendørs sælger de lokale drengespejdere juletræer, mens pigespejderne bager herlige æbleskiver hvis man lige skulle gå hen og blive en smule lækkesulten.

NÃ¥r julemarkedet lukker ned kl. 15 er det langtfra slut.

For efter en lille pause på et kvarters tid er der dækket op til juletræsfest af den gode, gamle slags. Der bliver naturligvis dans omkring juletræet, leg med børnene samt besøg af julemanden, der kommer og deler godteposer ud, inden spejderne opfører et af de stemningsfulde Lucia-optog som afslutning på den del af festen.

Suppe og tarteletter
Vil man gerne slippe for at skulle hjem og lave aftensmad efter en hæsblæsende dag med masser af oplevelser, kan man strække opholdet på hotellet, der byder på en særlig julemarkedsmenu bestående af suppe og tarteletter til en ekstra god god pris.

Dagens program er et samarbejde mellem Allingåbro Håndværker- og Borgerforening, Allingåbro Handelsstandsforening og Allingåbro Hotel.

Kom og se en hel masse spændende boder og bliv inspireret til dine julegaver. Der er fri entré.

Det er hér dét sker:
Allingåbro Hotel
Hovedgaden 9
8961 Allingåbro
Tlf: 86481007

Kilde: Allingåbro Hotel.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam