Tak til
 






  
05/05 2023

Åbent brev: Giv os din sygehusoplevelse

Vi husker alle sammen, hvordan Idégruppen Grenå på bedste vis koordinerede modstanden mod lukningen af sygehuset i Grenå. Nogle medlemmer af gruppen arbejder fortsat på at gøre forholdene tålelige for borgerne i Grenå og omegn, og derfor vil de nu gerne have indsamlet så mange ”sygehushistorier” som muligt – det vil sige, at de efterlyser både positive og negative beretninger om folks forskellige oplevelser af, hvordan sygehusvæsnet fungerer efter neddroslingen i Grenå, så de har en bedre mulighed for at arbejde videre med at gøre den smule, vi fik lov at beholde, endnu bedre:

” Fortæl hvordan din oplevelse med hospitalsvæsenet i Århus amt er!!!
På nuværende tidspunkt er aktiviteterne på Grenaa Sygehus droslet kraftigt ned i forhold til den tid, hvor vi havde et centralsygehus. Mange indlæggelser foregår på Randers Centralsygehus eller på et af sygehusene i Århus, og lige nu arbejdes der kraftigt på at få udviklet Grenaa Sygehus til et af landets første nærsygehuse. Vi er overbeviste om, at der i befolkningens øjne har været både positive og negative oplevelser med henholdsvis indlæggelser og lægebil i den fase, vi befinder os i nu.
Alle de oplevelser, vi har haft, hvad enten det angår akut sygdom, fødsler og skadestuebesøg, har vi en dyb interesse i at få oplyst. Hvis du har en oplevelse desangående, som du har lyst til at videregive, bedes du venligst kontakte Preben Mortensen, på tlf.:86 30 04 84 eller Jørn Madsen, på tlf.:86 32 16 78, begge fra Støtteforeningen til bevarelse af Grenaa Centralsygehus.
Du kan også skrive til følgende e-mailadresser: pm.consult@get2net.dk .eller jlambertm@stofanet.dk

Ring eller skriv til en af os, og vi aftaler herefter, hvordan vi får din beretning. Vi garanterer for, at alle oplysninger bliver behandlet fortroligt, og at du vil være anonym i det materiale, vi udarbejder, og som skal bruges i vores videre arbejde.
De indsamlede eksempler vil blive brugt på en sådan måde, at de kan medvirke til at indføre tilfredsstillende ændringer i det ny sygehuskoncept i det omfang, det viser sig ønskeligt.
Støtteforeningen mener, at det er af største vigtighed, at vi allerede på nuværende tidspunkt får lavet en befolkningsevaluering, der viser, hvordan den nye sygehusstruktur fungerer.
Henvend dig nu, det gælder udviklingen af vores nærsygehus og vores patientbehandling på de øvrige sygehuse i amtet..”
Skrevet og indsendt til Nørre Djurs NetNyt af Preben Mortensen fra Støttegruppen for Grenå Sygehus

Kilde:

Rex


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam