Rougsoeportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

DaMuCo præsenterer morgendagens operastjerner i Kulturministeriet i Ebeltoft mandag d. 25/4 kl. 19.30

Denne aften byder DaMuCo endnu engang de sangstuderende fra konservatoriet i Aarhus velkommne i Ebeltoft i Kulturministeriet, som et led i DaMuCos formål med at promovere talenter og kommende stjerner på den klassiske scene. De unge studerende synger og opfører arier og scener fra operaens verden sammen med pianisten Frode Stengaard. De unge talenter vil denne aften især synge uddrag fra Mozarts mest kendte operaer, bl.a. "Figaros bryllup", "Tryllefløjten" og "Don Juan".


Morgendagens operastjerner.
Udover sangundervisning har de sangstuderende på konservatoriet også musikdramatik på skemaet, hvor sangkunsten forenes med skuespilkunsten, og det er en del af resultatet af denne undervisning, der præsenteres. De studerende arbejder med forskellige lærere i dette arbejde. En af disse er operasanger Jakob Næslund, der vil præsentere aftenens program.

DaMuCo håber rigtig mange vil komme og få en oplevelse af de store, da de unge talenter gerne vil vise, hvad de kan og samtidig få mulighed for at øve sig på et rigtigt publikum. Det er altid en stor oplevelse at høre dem, da niveauet er meget højt. - Glæd jer til en smuk aften med iørefaldende arier !

Arrangør:
DaMuCo
Golfhøjen 27
8400 Ebeltoft
Tlf: 23 61 28 33
http://damuco.mono.net/9333/Hjem

Entré: 75 kr.

Det er hér dét sker:
Kulturministeriet - Ebeltoft Kulturhus
Nørre Allé 4
8400 Ebeltoft
Tlf: 86340033 / 22626431
www.ebeltoftkulturhus.dk

Kilde: Kulturministeriet i Ebeltoft.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam