Rougsoeportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Christina Dahl´s kvartet giver koncert i Pavillonen i Grenaa torsdag d. 28/4 kl. 20

Jazz i absolut verdensklasse ! - Anmeldere har brugt vendinger som "Tak for en fantastisk koncert". "Fed koncert ! - Det er den bedste koncert, jeg længe har været til !". "Vidunderlig koncert med Christina Dahl og hendes Orkester". Christina Dahl kvartet består af Jesper Lundgaard, der spiller virtuost med stor international anerkendelse på sin bas, og Espen Laub von Lilienskjold, der er et supertalent på trommer trods sin unge alder. Guitaristen Niclas Knudsen har en kæmpe musikalsk personlighed med et overskud, som udtrykkes frit lyrisk. Alle musikerne har en rolle som bærende solister i én fælles legende fri kommunikation med stor personlig originalitet.


Christina Dahl.
Kvarteten spiller med en frihed og dynamik, som giver sig til udtryk i et luftigt legende samspil. Christina Dahl er én af de mest respekterede saxofonister herhjemme. Hun har optrådt i et utal af sammenhænge, der bærer kendeteg af hendes unikke soul-fulde klang og lyriske fortolkninger, som sikrer indpas i publikummernes hjerter.
Christina Dahl er en musiker med et stort M. Hun mestrer evnen at fastholde intensiteten i musikken, så overgangene mellem stilskift udføres på fornemmeste vis. Hendes spil varierer fra det mest intime underspillede til det eksplosive.

Jesper Lundgaard er en af vores danske bassister, som har høstet stor anerkendelse bÃ¥de herhjemme og i udlandet. Jesper Lundgaard har turneret verden rundt i utallige sammenhænge med stort set alle de store navne fra Who´s Who in Jazz - bl.a. Michel Petrucciani, John Scofield, Thad Jones, Benny Carter, Ed Thigpen, Tommy Flanagan, Dexter Gordon, Svend Asmussen m.fl. - Han har medvirket pÃ¥ over 500 indspilninger, hvor han selv har produceret 50 af dem.

Espen Laub von Lilienskjold på trommer er nyere på scenen, men hans utrolige talent helt særlige måde at komplettere helheden af musikken på - lover store ting for fremtiden. Hans spil er raffineret, dynamisk altid top musikalsk.

Niclas Knudsen er uomtvisteligt en af Danmarks bedste guitarister. Han spiller på tværs af genrer. Foruden hans arbejde med egne projekter, Ibrahim Electric osv., har han blandt andet spillet med Adam Nussbaum, Tom Jones, John Tchicai, Dave Liebman, Ray Anderson, Billy Preston m.fl.

Entré:
150 kr. - Studerende dog kun 60 kr. forudsat de medbringer et gyldigt studiekort !

Det er hér dét sker:
Pavillonsalen
Kulturhuset Pavillonen
Kærvej 11
8500 Grenaa
Tlf: 86321633
Fax: 86321354
www.pavillonen.dk

Kilde: Kulturhuset Pavillonen i Grenaa.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam