Rougsoeportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Nørre djurser var med ved EM

Vi plejer jo gerne at gøre et lille nummer ud af det, når én fra vores lille kommune gør sig bemærket på det sportslige plan udover det sædvanlige. Senest var det en mandlig danser fra Voldby, som deltog i VM og gjorde det godt, og i dag blev vi ringet op på redaktionen af en højtskattet tidligere medarbejder på Nørre Djurs NetNyt, som kunne fortælle følgende spændende historie:

Brian Günther Jensen fra Stenvad har i snart en del år været aktiv basketball-spiller på Viborgs hold for kørestolsbrugere. Som én af sit holds bedste spillere har han også været selvskrevet til det danske landshold, og med det er han just hjemkommet fra holdets første deltagelse i Europamesterskaberne.

Det foregik i Athen, og Danmark deltog i C-gruppen, for ligesom f.eks. i ishockey er der både en A-, en B- og en C-grupppe, og som ny nation starter man altså sidstnævnte sted.
Her deltog 6 nationer, alle spillede mod alle, og da danskerne kun vandt over Ukraine og tabte resten af kampene, fik holdet en placering som nr. 5, mens russerne blev C-europamestre.

Brian Jensen fortæller til NetNyt, at turen var en kæmpe oplevelse for de danske spillere, og at de absolut har blod på tanden for at komme med igen om 2 år, når der igen fløjtes op til EM i kørestolsbasket.

Brian har sendt os et link, hvor du kan se resultaterne for de deltagende hold og ligeledes hver enkelt spillers præstationer. Klik på:

http://www.galanissportsdata.com/basketball/osekk/Stats/a1teamallrs.asp

Kilde:

Rex


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam