Rougsoeportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Oplev Sjove Mænd med Slips og Dario i Pavillonen i Grenaa lørdag d. 25/3 kl. 20

Nu får danskerne muligheden for et vidunderligt gensyn med nogle af de største klassiske revyfigurer - men sat op i nye rammer. Medvirkende er Per Pallesen, Flemming Jensen, Amin Jensen og Dario Campeotto, akkompagneret af kapelmester Øyvind Ougaard. Sjove mænd med slips er et humoristisk show, hvor Amin Jensen, Per Pallesen, Flemming Jensen og Dario Campeotto på skift indtager scenen med morsomme monologer og evergreens. De fire herrer vil levere et skønt mix af stand-up, sketches og melodiøse sange. Det hele vil på fineste vis blive akkompagneret af kapelmester Øyvind Ougaard. - Entré: 250 kr.


Sjove mænd med slips og Dario.
Blandt mange kendte elskede figurer vil publikum gense Mathiesen i skikkelse af Per Pallesen, der kommer forbi afslører "what he has in his task today". Man vil også bl.a. opleve Flemming Jensen´s monolog om skolelæren, der har det svært med alle nedskæringerne. Bogstaver der bliver skåret væk, så sproget bliver noget amputeret. En monolog der i sin tid gjorde Flemming Jensen populær i hele landet efter hans første TV-optræden. Derudover vil det vise sig, om det vil lykkes den ene Jensen at forhindre den anden Jensen i at synge opera...

Disse og mange andre grinagtige indslag venter publikum i dette "det bedste af det bedste-show".
Og så må vi jo endelig ikke glemme Dario, der skiller sig ud i forhold til de andre og derfor må finde sig i en form for kærlig mobning hele showet igennem.

Det er hér dét sker:
Centerssalen
Kulturhuset Pavillonen
Kærvej 11
8500 Grenaa
Tlf: 86321633
Fax: 86321354
www.pavillonen.dk

Kilde: Kulturhuset Pavillonen.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam