Tak til
 


  
06/01 2019

Kom til Fjelstrup Nytårskoncert i Auning søndag d. 6/1 kl. 18.30

Igen skydes nytåret i gang med et brag af en nytårskoncert. Fjelstrup Kultur- & Idrætscenter byder indenfor til et brag af en nytårskoncert ! - Det blev en overvældende succes, da der ved starten af dette år for første gang var nytårskoncert i Fjelstrup med Sønderjyllands Amatør Symfoniorkester. Ikke mindre end 320 gæster havde indløst billet til koncerten. Arrangørerne høstede megen ros for et vel gennemført og festligt arrangement, hvor der var pyntet smukt op både inde og ude. Ved ankomsten vil der igen blive serveret champagne af det festligt klædte koncerthold, ligesom der i pausen serveres kaffe med hjemmebagte kager- et par små overraskelser i ærmet loves publikum også. Mød op til at skyde nytåret ind med fest, farver og musik. - Pris pr. person er 175 kr. inkl. velkomstchampagne, kaffe og kage.


Sønderjyllands Amatør Symfoniorkester.
Sønderjyllands Amatør Symfoniorkester består af 47 musikere som dirigeres af Bettina van Burren. Udover dirigentrollen, er Bettina også en international anerkendt violinist, og hun vil også ved koncerten give os prøver på hendes færdigheder på violinen.

Der er kun adgang mod forudbestilte billetter. Billet bestilling kan ske på tlf.: 24626357 / 21482889.

Det er hér dét sker:
AIF-Hallerne
Stadion Alle 2
8963 Auning
Tlf: 86484300
www.auning-if.dk

Kilde: Auning Idrætsforening.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam