Tak til
 


  
06/01 2019

Hør om Personlig udvikling, hvorfor og stopper det aldrig ? -Egil´s Café i Femmøller onsdag d. 9/1 kl. 19.30-21.30

Aftenens tema på samtalesalonen i januar er: PERSONLIG UDVIKLING med oplæg ved cand. mag. og psykoterapeut Line Crump Horsted. - Salon Mols, er skabt med ønsket om at skabe et rum for tænksomme og engagerede samtaler. Samtaler, hvor det ikke gælder om at få ret, blive enige eller bedømme hinanden. Savner du også flere meningsfulde samtaler med højt til loftet og plads til uenighed ? - Så skal du være en del af Salon Mols ! - Salon Mols er en lokal funderet samtalesalon, hvor de gamle dyder sættes i spil igen: Vi sætter fokus på samtalen, som gør verden større og deltagerne klogere. - Entré: 100 kr.


Personlig udvikling - Hvorfor og stopper det aldrig ?
Egil´s Café i Femmøller holder salon den første onsdag i hver måned. Her i januar har de dog skubbet arrangementet en uge frem, så vi ikke kommer for tæt på jul og nytår. Hver gang starter man med et kort oplæg af et klogt menneske fra lokalområdet, som sætter aftenens tema i perspektiv. Dernæst går samtalerne i gang over flere runder, som sættes i gang af spørgsmål og samtalemenuer.

Tilmelding:
Egil's Café vil gerne være gode værter, og derfor skal man tilmelde dig, hvis man ønsker at deltage. Det kan man gøre på Egil's Café´s facebookside eller på sms til tlf. 22755622.

Det er hér dét sker:
Egil´s Café
Hovedgaden 14
Femmøller Strand pr.
8400 Ebeltoft
www.egilscafe.dk

Kilde: Egil´s Café i Femmøller.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam