Tak til
 






  
05/05 2023

Ung nørre djurser i ny film

Sin unge alder til trods er det ikke første gang, den 19-årige Cyron Melville (opvokset på Kløvhøjvej ved Veggerslev) er med i en film. Nu er han højaktuel igen, idet han har én af hovedrollerne i ungdomsfilmen ”To ryk og en aflevering”.


Sammen med sin mor, Elisabeth Bjørn, og sine søskende har han boet i Nørre Djurs langt størstedelen af sit liv. Moderen var på grund af sit meget fotogene udseende en meget brugt fotomodel i sine yngre dage, mens faderen er den internationalt kendte komiker Johnny Melville. Så der er ikke noget at sige til, at Cyron Melville både ser godt ud og har talent for skuespilleriet.
Allerede som 11-12-årig blev han ”head-huntet” til filmen ”Menneskedyret” – en voksen-film med bl.a. Jens Okking og med Cyron i den absolutte hovedrolle som drengen i huset.
Denne film havde sin egen helt specielle tone med stærkt psykoanalytiske overtoner, og filmens univers lå langt fra Cyron Melvilles eget. Der skete det pudsige omkring ”Menneskedyret”, at den nærmest lagde biograferne øde rundt omkring i Danmark, hvor publikum ikke havde tålmodighed til denne vanskeligt tilgængelige film. Det havde kritikerne derimod, så den fik simpelthen en Bodil som årets bedste danske film!
Denne gang er emnet for filmen helt anderledes tæt på Cyrons egen virkelighed. Udover skuespillertalentet er han nemlig en hund efter at spille fodbold, og han er faktisk så god til det, at han sagtens kunne drive det rigtigt vidt som sådan.
Det er den meget anerkendte århusianske filminstruktør, Åge Rais, der står bag ungdomsfilmen ”To ryk og en aflevering”. Om den så også er god, kan man finde ud af ved selvsyn, for den har netop premiere i disse dage rundt omkring i de danske biografer.
Vi vil afholde os fra at genfortælle handlingen, men den handler om nogle forstadsdrenges problemer med at vælge mellem kammeratskab, fodbold og piger. Du kan se mere om den nye film på: http://www.2ryk.dk
Skrevet af Rex

Kilde:

Rex


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam