Rougsoeportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Nye trøjer til spillerne som deltog i Galgebakken Open 2008 i Grenaa

Rygaard Transport & Logistic sponsorerede nye trøjer til de Grenaa-spillere, som deltog i juniorgolf-rangliste turneringen Galgebakken Open 2008.


Fra venstre ses Line G. Sejersen, Henrik Rygaard, Peter Thomassen og Marcus Sørensen medens Jarl Mark Herringe mangler. Galgebakken Open er en såkaldt åben rangliste turnering, hvor rigtig dygtige juniorer med lavt handicap fra hele landet kan deltage og med flotte præmier. Rygaard Transport & Logistic sponserede hele matchen og trøjerne hjalp til, at Grenaa-spillerne blev set på som et team.
– Vi er glade for, at Rygaard Transport & Logistic støtter os, sÃ¥ vi kan gennemføre en sÃ¥ stor turnering, som en rangliste turnering er. Der er rigtig mange forhold som skal være i orden, og det er en økonomisk umulighed for juniorafdelingen, at klare en sÃ¥dan opgave uden en sponsor, siger Allan Poulsen fra juniorafdelingen i Grenaa Golfklub.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam