Tak til
 


  
17/04 2018

Besøg Kattegatcentret bag facaden med FOF tirsdag d. 17/4 kl. 19-21

DJURSLAND har brug for at vi alle er AMBASSADØRER for vores dejlige område. For at være en GOD AMBASSADØR skal du også være vidende om nogle af de mange aktiviteter der er i din kommune. FOF inviterer på besøg, så du kommer ind bag "fascaden" og kommer til at kende disse for Djursland vigtige arbejdspladser/seværdigheder. Kattegatcentret er en arbejdsplads, hvor der er aktiviteter og arrangementer bogstavelig talt døgnet rundt. F.eks. overnatter næsten 7.000 skolebørn hvert år i Kattegatcentret med udsigt til hajer, rokker og andre spændende havdyr. Kattegatcentret er ikke bare et akvarium med mere end 250 forskellige dyrearter. Centret stiller også deres viden og faciliteter til rådighed for erhvervsliv, uddannelses- og forskningsinstitutioner, så man sammen kan sikre havets fremtid og udvikle dets mange muligheder. - Entré: 95 kr.


Kattegatcentret 2018.
Kattegatcentrets vision er, at langt flere bliver bidt af havet. Man vil bevæge og inspirere mennesker til at nyde, forstå og passe på havet. Med støtte fra store danske fonde og Norddjurs kommune er Kattegatcentret meget tæt på at kunne igangsætte en udbygning af centret. Udbygningen kommer bl.a. til at indeholde et spændende pingvinanlæg, et nyt udstillingsområde, nye undervisningsfaciliteter og en opdatering af eksisterende karantæneområde til Kattegatcentrets mange dyr.

Kattegatcentrets souschef, Karsten Bjerrum Nielsen, fortæller på denne aften om spændende udbygningsplaner og tværfaglige samarbejder på tværs af brancher, bl.a. formidling, forskning, erhverv og kultur. - Tilmeld dig og bliv KLOGERE på Kattegatcentret.

Arrangeret af FOF Djursland.

Det er hér dét sker:
Kattegatcentret
Færgevej 4
8500 Grenaa
Tlf: 86325200
Fax: 86327200
www.kattegatcentret.dk

Kilde: FOF Djursland.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam