Tak til
 


  
24/05 2018

Preben Elkjær - Danmarks målkonge nr. 1 - holder foredrag i Pavillonen i Grenaa torsdag d. 24/5 kl. 19-20.45

Elkjær kommer til Grenå med foredraget Mit liv som Elkjær ! - MOD TIL er stolte af at kunne præsentere en sand ildsjæl indenfor fodboldens verden, nemlig Preben Elkjær ! - Preben Elkjær var en af verdens bedste angribere i 1980´erne. Derudover var - er - han noget af det mest danske, man kan forestille sig på linje med Den Lille Havfrue, Kim Larsen og Dronning Margrethe - uden sammenligning, i øvrigt ! - Så kom og deltag i dette helt eksklusive foredrag, som byder på gode nostalgiske minder fra 80´erne, hvor hele Danmark var ramt af fodboldfeber. - Entré: 289 kr.


Preben Elkjær.
Preben Elkjær var verdens bedste angriber i midten af 1980´erne vel nok den bedste forward, der nogensinde er født med dansk pas.
I dette foredrag tager han tilhørerne med på en tour de force gennem 1980´er-landsholdets gennembrud og storhedstid. Han fortæller så ærligt og direkte om presset, forventningerne, opture og nedture - alt sammen krydret med det velkendte glimt i øjet.

Preben Elkjær spillede 69 A-landskampe for Danmark, scorede i alt 38 mål i den rød/hvide-trøje. I 1984 blev han kåret til Årets Fodboldspiller i Danmark.

De fleste voksne danskere har en idé om, hvad Elkjær er for én - men måske får tilhørerne revideret den opfattelse efter mødet med Preben, der i showet interviewes af journalist og forfatter Peter Sloth.

Foredraget tager udgangspunkt i bogen "Mit liv som Elkjær" der udkom i november 2012.
Foredraget vil være spækket med anekdoter og videoklip fra Elkjærs karriere, der vil endvidere være mulighed for at stille spørgsmål til hele Danmarks målkonge nummer 1.

MOD TIL arrangerer foredrag med danske ildsjæle som har haft MODET til at forfølge at realisere deres drøm.

Det er hér dét sker:
Centersalen
Kulturhuset Pavillonen
Kærvej 11
8500 Grenaa
Tlf: 86321633
Fax: 86321354
www.pavillonen.dk

Kilde: Kulturhuset Pavillonen i Grenaa.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam