Tak til
 


  
24/05 2018

Foredrag ved Kjeld Holm i Rønde Idrætscenter torsdag d. 24/5 kl. 19-21

Mød op til en aften med et spændende foredrag om menneskerettigheder eller den nødvendige humanisme. Om nødvendigheden af verdenssamvittighed og verdensborgerskab. Menneskerettigheder er både udskældte og synes dog uundværlige for en verdensorden. Kjeld Holm vil fortælle om deres historie. Hvordan de blev til efter 2. verdenskrig, men også deres kilder – fra den græske oldtid og Gamle Testamente til den amerikanske uafhængighedserklæring og den franske revolution. I dag fremtår de som både et ”arbejdsredskab” for politikere og et håb for verden. - Entré: 125 kr.


Foredrag med Kjeld Holm.
Om Kjeld Holm:
Teolog, mag.art i idehistorie. Foredrag om teologi, filosofi og politik. Kjeld Holm er født i 1945. Kjeld er teolog, men også mag.art i idehistorie. Han har været gymnasie- og universitetslærer, og var fra 1974 sognepræst, indtil han i 1994 blev biskop over Aarhus Stift. Han har desuden været formand for Den danske Præsteforening, Nævnet for Etnisk Ligestilling, Seminarierådet, Danmarks Pædagogiske Universitet og Institut for Menneskerettigheder.
Kjeld er forfatter til en række bøger, bl.a. om sit venskab med Johannes Sløk, to meget læste erindringsbøger, en bog sammen med Steen Hildebrandt og en debatbog: ”Replikker til tiden”. Dertil har han skrevet mange artikler og bidrag til antologier.

Det er hér dét sker:
Rønde Idrætscenter
Skrejrupvej 9 B
8410 Rønde
Tlf: 86372077
www.roendeic.dk

Kilde: Rønde Idrætscenter.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam