Tak til
 


  
31/05 2018

Maskineri giver koncert på Friland torsdag d. 31/5 kl. 19.30

Det er fandenivoldsk og dristigt, med - ikke ét glimt, men - en hel stjernekaster i øjet, så polkaer, hopsaer, mazurkaer og valse springer til alle sider. MASKINERI spiller ny og gammel traditionsmusik fra Midtjylland, som vor bedstefar lavede den ! - Kl 19 åbner baren åbner og stuen vil være klædt på til hygge. Koncerten starter ca 19.30. Der bliver bar med alkohol og ikke-alkohol, samt nok lidt snacks ting. Entre og barens overskud går selvfølgelig lige i bandets lommer. Vi foreslår denne gang en billetpris mellem 100 og 150 kr. betalt med kontanter eller mobilepay. - Der er plads til lige knap 30 tilhørere, og det bliver først til mølle. Man skal tilmelde sig via email eller mobil 23900924, eller købe billet med det samme på mobilepay 20240505.


Maskineri - Maja Kjær Jacobsen og Søren Vinther Røgen.
Om MASKINERI
Maja Kjær Jacobsen (violin og sang) og Søren Vinther Røgen (akustisk guitar) dyrker den form for spil som har levet til evig tid blandt vores seje spillemænd, og som vel bedst beskrives som en styrkeprøve mellem to musikere der har udfordret hinanden til "dans". Der leges, drilles, skubbes og hives. Det er nu virtuost og seriøst nok, og så tilsat en sprælsk og levende tilgang der giver publikum lov til næsten selv at være med i "dansen". Musikken kan mærkes ! - Og imellem numrene kommer fortællingerne, som en næsten lige så stor oplevelse som musikken i sig selv.
Musikken består af stykker efter forskellige midtjyske spillemænd, duoens egne kompositioner, og sange på både "almindelig dansk" og midtjysk dialekt (som en god ekstra udfordring for det engagerede publikum).

Du kan se mere om bandet hér:
www.maskineri.nu

Det er hér dét sker fra kl. 19:
Friland
Ravnen 4
Feldballe pr.
8410 Rønde
Tlf: 30264440
www.friland.org

Kilde: Jo og Lars på Friland.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam