Tak til
 


  
16/06 2018

Vildmarksgourmet-kursus på Karpenhøj Naturcenter lørdag d. 16/6 kl. 14-21

Tag med ud under åben himmel og sank, sans og smag dig til en helt særlig natur- og madoplevelse. Naturcenteret sørger for alt det praktiske, så du kan opleve, hvad den vilde danske natur byder på - og smager af. Gode råvarer kombineres med en smuk og lærerig sanketur ud i nærområdet i Nationalpark Mols Bjerge. Ved bålet lades kreativiteten råde og sammen tilberedes et smukt, ukompliceret og fremfor alt velsmagende måltid bestående af minimum fire retter. Der bliver rig mulighed for at nørde med primitive tilberedningsmetoder såsom jordovn, saltdejsindpakning, røgning samt mad i gløder, flammer og i røg. Naturcenteret ønsker at give deltagerne indsigt i gode naturlige råvarer, og at inspirere til at bruge de vilde spiselige urter ikke blot til mad - men til smagfuld mad. - Entré: 675 kr.


Den overdækkede basecamp på Karpenhøj Naturcenter.
Rammen er Naturcenterets samiske lavvu, overdækkede basecamp, eller nybyggede bålhus i sansehaven. Stemningen er uformel og der er tid og plads til at drikke køkkenvin, cowboykaffe eller lokal øl.

Prisen inkluderer kaffe, kage, 4 retter, køkkenvin ad libitum samt smagning af 1 Gårdbryg øl eller sodavand fra Ebeltoft Gårdbryggeri under tilberedningen.

TIP:
Tag gerne sovegrejet med og forlæng aftenen under stjernerne.
Overnatning i lavuu eller shelters efter først til mølle princippet er med i prisen. Medbring alternativt eget telt.

Det er hér dét sker:
Karpenhøj Naturcenter
Dragsmurvej 12
8420 Knebel
Tlf: 86352804
www.karpenhoej.dk

Kilde: Karpenhøj Naturcenter.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam