Tak til
 


  
03/11 2018

Vandretur Mols bjerge stien rundt lørdag d. 3/11 kl. 10

Deltag i en unik tur ! - En 20 km vandretur med guider fra Nationalpark Mols Bjerge, der har projekteret og afmærket den nye kvalitetssti, der er godkendt af Dansk Vandrelaug. Turen er inkl en sandwich og en brus fra Ebeltoft Gårdbryggeri. Oplev en publikums-favorit med vores populære guider i Mols Bjerges hjerte. Det er en oplevelsestur med fokus på fantastiske naturoplevelser på en 6-7 timers lang vandretur rundt i hjertet af Nationalpark Mols Bjerge, med bl. a. Den Italienske Sti, Agri Bavnehøj, Poskær Stenhus og Trehøje. - Pris: 275 kr. + gebyr ved tilmelding - prisen er inkl. guide, sandwich, brus fra Ebeltoft Gårdbryggeri.


Mols Bjerge Stien Rundt.
Vandreturen vil føre deltagerne rundt i den mest rå natur og vi serverer en sandwich til frokost og frisk brus fra Ebeltoft Gårdbryggeri, når vi er tilbage ved bilerne. Forvent en udfordrende vandring med smukke naturoplevelser i fællesskab.

Følg Ebeltoft Outdoor på Facebook for at se mere om kommende events i Nationalpark Mols Bjerge: www.facebook.com/ebeltoftoutdoor

Starten går fra Femmøller, parkeringspladsen over for Efterskolen, derfra går ruten op til Agri, videre til Poskær Stenhus. Her holder vi en pause, hvor der serveres en smagfuld sandwich med lokale råvarer.

Her forefindes også toilet. Turen går nu til den eventyrlige Tinghule og de smukke Trehøje. Vi drager nordpå igen på skråningerne med udsigt til Ebeltoft og Samsø.

Via trampestier og små veje når vi frem til Besøgscenter Øvre Strandkær, hvor der er toilet og vand. De sidste kilometer går ad den Italienske sti i et område med vilde heste og Galloway kvæg, indtil vi når startstedet, parkeringspladsen over for Efterskolen i Femmøller.
Her serveres en tiltrængt brus fra Ebeltoft Gårdbryggeri.

+ PLUS EVENT er en eventtype, hvor Ebeltoft Outdoor kombinerer naturoplevelser med gastronomiske oplevelser af lokale råvarer af høj kvalitet og med særlige lokale fortællinger. Fokus er at sammensætte unikke oplevelser.

VARIGHED:
6-7 timer inklusiv pauser. Det bliver en spændende, udfordrende og aktiv vandre-event der tilpasses gruppen. Det vigtigste er at være aktive sammen og have en god oplevelse i naturen.

PROGRAM:
Start kl. 10.00 d. 3. november
Fælles start ved p-plads ved Femmøller overfor Efterskolen.
Adresse: Molsvej 137, 8400 Ebeltoft.

HUSK:
Passende tøj til vandring.
Energi og drikkevarer til en lang vandretur.
Læs mere på www.ebeltoft-outdoor.dk

ARRANGØR:
Ebeltoft Outdoor
Munkebakken 17
8400 Ebeltoft
Tlf: 61657365
www.ebeltoft-outdoor.dk

Turen Starter herfra kl. 10:
Parkeringspladsen over for
Femmøller Efterskole
Molsvej 137
8400 Ebeltoft
Tlf: 86362400
www.femmoeller.dk

Kilde: www.ebeltoft-outdoor.dk

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam