Tak til
 


  
03/11 2018

Lyt Nyt præsenterer Kajsa Vala Band i Pavillonen i Grenaa lørdag d. 3/11 kl. 20

Efter et intenst forår på de danske landeveje har dansk-islandske Kajsa Vala og hendes ualmindeligt velspillende band lagt sidste hånd på deres nye album som udgøre lydsporet til deres igangværende turné hvor Lyt Nyt vil præsentere hende og bandet i Pavillonen. - Siden Kajsa Vala sidste år lagde Spot festivalen ned, har hendes navn summet i krogene, forårets turné har skabt opmærksomhed om bandet langt uden for hjembyen Aarhus.
"Det er vidunderligt at mærke et publikum, der bakker så godt op om vores koncerter. Vi får så god respons så megen kærlighed tilbage, at det svært ikke at smile hele tiden", siger Kajsa. Nu skruer hun yderligere op for musikken. Og det er AMERICANA, hun spiller. En genre, der sjældent synes at lykkes for andre end netop amerikanerne selv. Med en islandsk mor og en dansk far har Kajsa Valas musik rødderne plantet i den nordiske muld. Men hun har i flere omgange boet i Nashville for at dykke dybt ned i sangskriver-håndværket, og det har formet hendes eget take på den amerikanske musiktradition. Kajsa har skabt sin helt egen lyd. - Entré: 150 kr. Ungbillet for unge under 22 år koster 100 kr, i forsalg ved fremvisning af gyldigt ID.Kajsa Vala.
Hvis man skal placere Kajsa Vala i referencernes land, rammer hun skævt ind et sted imellem Alison Krauss, Gillian Welch Cat Power. Kajsa Vala udbygger frygtløst Americana-traditionen med antydninger af pop, en tendens, man for eksempel hører hos de svenske søstre i First Aid Kit, som heller ikke er bange for at krydse genrer.
Kajsa Vala er en fremragende tekstforfatter, en sanselig vokalist, en kvindelig guitarist, der mestrer sit instrument, fra akustisk dobro til en stærk, tung elguitar.

Det er hér dét sker:
Kulturhuset Pavillonen
Kærvej 11
8500 Grenaa
Tlf: 86321633
Fax: 86321354
www.pavillonen.dk

Kilde: Kulturhuset Pavillonen i Grenaa.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam