Tak til
 


  
13/12 2018

Oplev Händels Messias i Grenaa Kirke torsdag d. 13/12 kl. 19

Ingen jul uden Händels Messias. Sådan er vi mange der har det. Og nu kan vi byde velkommen til Messias i Grenaa Kirke. Denne gang med en stjernebesætning bestående af Katrine Broch Møller, sopran; Estrid Molt Ipsen, alt; Daniel Kjær Holmberg, tenor og Thomas Sigh, bas. Orkestret består af Astrup Baroque Ensemble. Koret er Collegium Vocale. Og det hele holdes sammen af dirigent Michael Deltchev. - Entré: 200 kr.


Georg Friedrich Händel og Michael Deltchev.
Da Händel i 1743 opførte Messias for et forvænt publikum i London, vakte det både forargelse og skuffelse. Forargelse fordi koncerten fandt sted i et teater, og det mente man var en besudling af Bibelens ord. Og skuffelse fordi man havde forventet et af Händels velkendte "handlingsoratorier", hvor en spændende historie blev fortalt i en form, der nærmede sig opera.

I Grenaa Kirke bliver det en ren fornøjelse at høre alle disse fantastiske musikere, der på hver deres måde har gjort sig bemærket i dansk musikliv.

Koncerten er arrangeret i et samarbejde med Grenaa Kirke af Grenaa Kunst- og Musikforening.

Det er hér dét sker:
Grenaa Kirke
Torvet 12
8500 Grenaa
Tlf: 86321415
www.grenaasogn.dk

Kilde: Grenaa Kirke.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam