Tak til
 


  
30/08 2019

Guidet tur ved Jagtslottet ved Kalø og den nærliggende Karlsladen lørdag d. 31/8 kl. 14-15.30

Du kan opleve et eventyrligt slot og en historisk lade på en guidet rundvisning i Jagtslottet og Besøgscenteret Karlsladen. Det er en herskabelig oplevelse at komme på guidet rundvisning i Jagtslottet på Kalø, der er bygget af Familien Jenisch i 1898. Du hører om livet på slottet, dengang og nu, og du ser de smukke gamle kalkmalerier, imponerende træskærearbejder og mærker atmosfæren. Jagtslottet er opført efter tegninger af arkitekt Hack Kampmann, der dengang var en af landets mest fremtrædende arkitekter. Han har bl.a. tegnet Aarhus Teater, Toldboden og Marselis Slot i Aarhus samt flere bygninger i og omkring Ebeltoft, hvor han kommer fra. Jagtslottet er udsmykket af tidligere Kähler-maler, Karl Hansen Reistrup. Tilsammen var de to af datidens helt store navne. - Entré: 50 kr. for voksne/børn fra 15 år, 25 kr for børn 5-14 år, og børn op til 4 år kommer gratis ind.


Jagtslottet på Kalø.
I Dag står Jagtslottet som en lille arkitektonisk perle på toppen af bakken over Kalø Vig med den landskendte slotsruin. Den fredede Karlsladen rummer Besøgscenter Karlsladen. Laden står med sit enorme stråtag og imponerende bjælkekonstruktioner som et unikt eksempel på en kørelade. I dag rummer laden en udstilling om Kalø og kulturhistorien i Nationalpark Mols Bjerge. - Det er frivillige fra Nationalpark Mols Bjerge, der forestår rundvisningen.

Klik her for booking:
www.nationalparkoutdoor.dk

Det er hér dét sker:
Karlsladen
Grenåvej 16
8410 Rønde

Kilde: Nationalpark Mols Bjerge.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam