grenaa bladet: Thorfisk A/S fik mandag i sidste uge Dansk Fødevare Forums Kvalitets- og Innovationspris for flere års indsats med at bringe friske fisk ind i de danske supermarkeder i en forbrugervenlig og let tilgængelig form.
Ifølge Erhvervsbladet den 12. maj pointerede formanden for Dansk Fødevare Forum, Charles Kastberg Christensen, ved overrækkelsen, at Thorfisk har fjernet skind og ben, så produkterne er lige til at tilberede.
Den friske fisk er pakket ind i en helt tæt, indkøbsvenlig og miljøvenlig pakning med beskyttet atmosfære som forlænger produktets holdbarhed. Han sagde videre, at Thorfisk har gjort det muligt for den almindelige dansker at følge Fødevaredirektoratets anbefalinger om at spise 200-300 gram fisk om ugen - og herunder det at kunne veksle mellem magre og fede fisk.
Dansk Fødevare Forum blev stiftet i 1994 af fødevare-relaterede virksomheder, der ville skabe et tværfagligt samarbejde i fødevaresektoren. Foreningens 85 medlemmer inkluderer Danmarks største fødevarevirksomheder, skriver ErhvervsBladet.
Kilde: //
grenaa bladet