I sidste uge kunne Meilgaard Gods ved godsejer Michael Iuel meddele, at Meilgaard Slotskro pr. den 1. august 2004 har fået ny forpagter.
Godset har bortforpagtet kroen til kokken Max Jørgensen, som vil drive restauranten i samarbejde med kokken Poul Ibsen Hansen og Ulla Ibsen Hansen. Max Jørgensen, som er djurslænding, har senest været kok på Det Gyldne Krus i Grenaa, og han har samlet set 20 års erfaring i restaurationsbranchen - herunder som køkkenleder og kok på Feriecenter Kattegat ved Bønnerup Strand.
N 10
Poul Ibsen Hansen har sammen med sin kone Ulla Ibsen Hansen været selvstændig i restaurationsbranchen igennem 18 år - herunder som ejer af og køkkenchef for restauranter i både Danmark, Spanien og på Grønland. Hans seneste stilling var som køkkenchef på Det Gyldne Krus i Grenaa, hvor han arbejdede sammen med Max Jørgensen.
Det er de nye forpagteres intention, at Meilgaard Slotskro i fremtiden i højere grad skal leve op til betegnelsen slotskro, hvilket både menu-kortet, vin-kortet, interiøret og personalets påklædning vil reflektere. Restauranten vil fortsat danne ramme om selskaber og arrangementer, men vil også fra september være åben for a la carte-gæster torsdag, fredag, lørdag og søndag hele året rundt. Derudover vil Meilgaard Slotskro afholde de traditionelle arrangementer på særlige mærkedage såsom julefrokoster, konferencer og messer. Køkkenet vil spænde fra det traditionelle danske køkken - med præg af herregårdskøkkenet - til det nyere franske køkken.
Slotskroen vil her i løbet af august blive underkastet en renovering, og der afholdes åbningsreception fredag den 3. september kl. 14.00.
Alle allerede indgåede aftaler om selskaber vil blive overholdt.
I de senere år har det været kokken Jens Ligård, der har været forpagter på stedet, men nu kommer der altså nye boller på suppen - om man så må sige.
Kilde: Grenaa Bladet
Rex