Tak til
|
|
|
|
|

05/05 2023 Rethink de østjyske råvarer på Det Grønne Museum torsdag d. 12/10 kl. 16-19
Det Grønne Museum afholder historisk madskole der er målrettet børn i alderen: 7 - 12 år. Du skal i køkkenet med en "rigtig" kok og lære at lave mad. Men hvor kommer maden fra ? - Vi skal kigge på forskellen mellem grøntsager, som lige er kommet op af jorden, og dem man kan købe i butikkerne. Vi skal smage på gamle danske frugtsorter og sammenligne dem med moderne sorter. Vi skal tilberede kød fra dyr, som har gået på den mark, vi kan se fra køkkenet. Og så skal vi lære en masse tricks fra en super sød og dygtig kok - som samtidig også kan fortælle en masse røverhistorier. Vi skal gentænke det at handle ind. Vi skal blive bevidste om, at der findes gode østjyske råvarer i nærheden af, hvor vi bor. Vi skal arbejde i Madens Hus på Det Grønne Museum. - Tilmelding er nødvendig til Bettina Buhl bb@dgmuseum.dk. - Entré: 50 kr.
Historisk madskole målrettet børn.
|
Det er hér dét sker:
Det Grønne Museum
Randersvej 4
Gl. Estrup pr.
8963 Auning
Tlf: 86483444
www.gl-estrup.dk
Kilde: Det Grønne Museum ved Gl. Estrup.
Bjarke.
|
|
|
Tak til
|
|
|
Nyhedsstrøm | Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemmeside. |
Net Nyt | Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her
Download programmer for sikring af din PC - her
Brug for antispam til din mailserver - antispam
|
|