Tak til
|
|
|
|
|

05/05 2023 Rethink julemaden på Det Grønne Museum ved Gl. Estrup lørdag d. 9/12 kl. 10-14
Danskernes madtraditioner i forbindelse med fejringen af julen er meget "klassisk" - og faktisk spiser vi danskere nogenlunde det samme. Flere af de anvendte ingredienser henter vi fra fremmede himmelstrøg og flere af de anvendte serveringer er kommet i den nyere tids industrialisering. Vi tager rejsen tilbage til det selvforsynende køkken og tilbereder "julens klassikere", som man gjorde det i madmors køkken. Råvarerne er gårdens egne produkter og det mere eksklusive er høstet i den vilde natur. Men andre ord - ved at gentænke julemaden, kan vi genskabe den gode gamle jul, hvor det vi drikke og spiser - det sure og det søde - er danske smagsfulde råvarer. - Den historiske madskole byder indenfor, og vi skal arbejde i det stemningsfulde oplevelseskøkken: Madens Hus. Undervejs vil museumsinspektør og madhistoriker Bettina Buhl fortælle om julen og julemadens historie og kulturhistorien bag de ingredienser, som vi anvender. Naturvejleder Niels Frost hjælper desuden med indsamlingen og tilberedningen. - Tilmelding nødvendig til bb@dgmuseum.dk. - Entré: 150 kr.
Rethink julemaden.
|
Det er hér dét sker:
Det Grønne Museum
Randersvej 4
Gl. Estrup pr.
8963 Auning
Tlf: 86483444
www.gl-estrup.dk
Kilde: Det Grønne Museum ved Gl. Estrup.
Bjarke.
|
|
|
Tak til
|
|
|
Nyhedsstrøm | Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemmeside. |
Net Nyt | Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her
Download programmer for sikring af din PC - her
Brug for antispam til din mailserver - antispam
|
|