MEJLGAARD – Kokken Max Jørgensen har pr. 1. august overtaget forpagtningen af Mejlgaard Slotskro.
Max Jørgensen er uddannet kok og har 20 års erfaring i restaurationsbranchen, senest som kok på Det Gyldne Krus i Grenaa.
Max Jørgensen vil drive restauranten sammen med kollegerne Poul Ibsen Hansen og Ulla Ibsen Hansen, der begge har været selvstændige inden for branchen i 18 år, blandt andet som ejere og køkkenchefer i Danmark, Spanien og Grønland. Poul Ibsen Hansen kommer fra en stilling som køkkenchef på Det Gyldne Krus, hvor han var kollega med Max Jørgensen.
Ifølge de nye forpagtere skal slotskroen i fremtiden i højere grad leve op til betegnelsen Slotskro, hvilket skal kunne ses på såvel menu, vinkort, interiør som i personalets påklædning.
Restauranten vil fortsat danne ramme om selskaber og arrangementer, men fra september også være åben for a la carte fra torsdag til søndag.
Køkkenet vil spænde fra det traditionelle danske køkken til det nyere franske køkken.
Efter en renovering af restauranten afholder de nye forpagtere
Ã¥bningsreception fredag 3. september.
Kilde: Lokalavisen Midtdjurs-Nørre Djurs
Rex