Romantisk chokolade-fondue for to
Chokolade-fondue er en flot og lækker afslutning på en hyggelig Valentins middag med levende lys og blomster på bordet.
Kombinationen af varm smeltet chokolade, friske jordbær og ren rå marcipan er en charmerende smagsoplevelse og en oplagt idé for to på Valentins Dag.
SÃ¥ er der serveret til en romantisk Valentin chokolade-fondue.
|
Fondue-desserten er nem og hurtig at lave i forvejen, og den varme chokolade-sauce kan stå klar i vandbad til serveringen.
Opskrift til 2 personer:
1 bakke friske jordbær
200 g ODENSE Ren RÃ¥ Marcipan
200 g ODENSE Mørk Chokolade
Runde tandstikker (uden smag)
Start med at skære jordbærrene i kvarte stykker. Derefter skæres marcipanrullen i skiver, der igen deles i kvarte stykker. Læg et jordbærstykke mellem to stykker marcipan og stik en tandstik igennem for at holde det hele på plads.
Chokoladen rives i spåner eller skæres i småstykker. 1 liter vand bringes i kog, gryden tages af og en skål sættes i. Smelt 2/3 af chokoladen heri. Når chokoladen er smeltet, tages skålen op af vandbadet, og den sidste 1/3 tilsættes under omrøring.
Den smeltede chokolade hældes op i to små skåle og anrettes sammen med jordbær/marcipan-pindene på to tallerkner.
SÃ¥ er der serveret til en romantisk Valentin chokolade-fondue.
Smagen af friske jordbær og ren rå marcipan, der dyppes i varm smeltet chokolade, er fantastisk. Og desserten passer perfekt til en romantisk Valentins-middag.
Kilde: grenå bladet
rex