Grenaa Bladet:
Jaco/SuperBest i Grenaa har påny gennemført en større oprustning. Denne gang i afdelingen for frostvarer, fersk kød, delikatesse- og pålægsvarer.
På billedet ses slagtermester Klaus Hansen og ferskvare-salgsleder Anni Rasmussen i den nye flotte afdeling, der har fået helt nye energibesparende salgs- og kølemontrer. Omrokeringen har tillige givet bedre overblik i afdelingen forhold til kunderne, som dermed har fået nemmere ved at orientere sig, samtidig med, at Jaco/SuperBest nu kan præsentere et større og bredere sortiment fra egen slagterafdeling, der står for daglige udskæringer - og udelukkende via friske råvarer såsom dansk kvalitets kødkvæg og frilandsgrise. Salgs-volumen i boxene er således steget med hele 25%
Jaco/SuperBest håber således, at kunderne rigtig vil lade sig inspirere i den nye flotte afdeling for frost-, delikatesse- og ferskvarer. Slagter- og delikatesse-afdelingen gør også meget i mad-ud-af-huset til alle former for møder, fester og selskaber.
Kilde:
unavngivet