Rougsoeportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Akustisk koncert med Donnie Munro i Pavillonene i Grenaa lørdag d. 30/9 kl. 20

Oplev Donnie Munro´s eneste koncert i Østjylland. Donnie Munro er en af Skotlands bedste sangere. Han var fra først i 70´erne - gennem mere end 25 år - forsanger i Runrig, og er ubetinget den stemme der gjorde Runrig kendte og elsket verden over. Donnie skrev en stor del af Runrigs materiale i de mange år han var en del af bandet. - Donnie Munro valgte i 1997 at forlade Runrig, for i første omgang at indlede en politisk karriere i Labour Party. Efter et mislykket forsøg på at blive valgt ind i det skotske parlament, vendte han for få år siden tilbage til folkemusikscenen for at påbegynde en musikalsk solokarriere. - Siden da er det blevet til adskillige plader mange turnéer med udsolgte koncerter verden over. - Donnie Munro har senest udgivet et akustisk album- "Sweet surrender", som blandt andet indeholder en del af hans tidlige Runrig sange. - Entré: 375 kr. Dog kun 150 kr. i forsalg for studerende der fremviser gyldigt ID.


Eric Scott Cloughley og Donnie Munro.
Repertoiret er et lidt andet end Runrigs, men lyden er - især på grund af Munros stemme - umiskendeligt et ekko af Runrig. Han er ofte blevet kaldt "The voice of Runrig". - På denne duo turne har Donnie bassisten Eric Scott Cloughley med på scenen.

Det er hér dét sker:
Centerssalen
Kulturhuset Pavillonen
Kærvej 11
8500 Grenaa
Tlf: 86321633
Fax: 86321354
www.pavillonen.dk

Kilde: Kulturhuset Pavillonen i Grenaa.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam