Tak til
 


  
21/04 2018

Oplev Hanne Boel og hendes akustisk trio give koncert i Pavillonen i Grenaa lørdag d. 21/4 kl. 20

Glæd dig til en helt særlig oplevelse med Hanne Boel, hun har ikke optrådt i flere år, da hun har været koncentreret om sit virke som rektor på musikkonservatoriet. Nu er hun tilbage i sit rette element - på scenen som sangerinde. Hun fik smag for at optræde igen efter succesen i toppen af poppen på TV 2. Hanne Boel har samlet en akustisk trio bestående af hende selv og de to guitarister Jens Runge og Jacob Funch, når hun optræder i Pavillonen. - Entré: 275 kr.


Hanne Boel.
Hanne er nyforelsket eller måske snarere genforelsket. Genforelsket i at gøre det, hun er god til og elsker, nemlig at synge sammen med dejlige musikere for et publikum som hun gerne vil give en god oplevelse og en lille smule at tænke over. Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede - alt det, som Hanne Boel er gjort af. Hanne nyfortolker egne hits fra fortid såvel som nutid og kombinerer eget bagkatalog med personlige karakterfulde fortolkninger af sange, som står hendes hjerte nær.

Hanne Boel slog igennem som sanger i slutningen af 1980´erne og har siden da befundet sig på toppen af den danske soulpopscene med diverse priser og omkring 20 udgivelser bag sig. Senest blev hun inviteret til at dele ud af sin musikalske kunnen og erfaringer, da hun i efteråret 2016 deltog i den sjette udgave af TV2´s "Toppen af Poppen".

Sidste år spillede Hanne Boel adskillige udsolgte koncerter rundt om i landet. Her i foråret 2018 genoptages successen, hvor trioen med Hanne Boel i front nu kan opleves i Pavillonen til en unik aften.

Det er hér dét sker:
Centerssalen
Kulturhuset Pavillonen
Kærvej 11
8500 Grenaa
Tlf: 86321633
Fax: 86321354
www.pavillonen.dk

Kilde: Kulturhuset Pavillonen i Grenaa.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam